Назад до Отопление

Радиатори за парно

Отоплителните тела са много важен компонент при изграждането на отоплителните инсталации и от изключително значение, за да бъде топло в дома или офиса Ви. Изберете измежду редицата Ни качествени предложения на алуминиеви глидери за радиатори, панелни радиатори, конвектори, лири за баня и други. Разполагаме на склад с голямо разнообразие и постоянни наличности, от всички предлагани в сайта артикули, на който Ние сме си вносителя, което е гаранция за ниски цени, без посредници и сигурност за индивидуално внимание към всеки клиент. Намерете всичко, което търсите, на едно място.

Филтри
40 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Опоределено отополителното тяло е най-важноят компонент при изграждането на отоплителна система. Много трябва да внимавате да не монтирате малки мощности и стаите да останат студени или пък прекалено малки и котела или камината да не смогва. Предлаганите от Нас радиатори и лири са с доказано качество и висока степен на преобразуване. Продаваме стоманени радиатори внос от Турция, а алуминиевите са внос от Испания.

Купувайки от Нас Вие си осигурявате 100% печалба с цена и качество, понеже ние сме вносители на техниката и няма прекупвачи между Нас и клиента. 

loading...